måndag 26 maj 2008

En tripp till Ullared

Detta fina drivhus fannas för ynka 49kr på GeKås i Ullared...men jag tyckte det blev lite fint som lykta också! eller...? vet inte riktigt vad jag ska "driva" upp i den men den var fin och det stod "Lisa" på den....så den åkte ned i korgen!:)
Hittade mycket fint där men främst barnkläder.....

Hoppas ni har en fin måndag.

Kramisar Lisa

22 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Den var jättefin och användbar till mycket!

Kram Maud

Livet på landet sa...

Kanon fin, jag måste komma till Ullared på nåt sätt!! KRAMIS

Millan sa...

Supersnygg!
Förstår att du inte kunde låta bli till det priset!

Kram Millan

I ett litet hus sa...

Så fin och prisvärd, den kombinationen är ju alltid välkommen!

Ha det gott!

MormorRuthsAnn sa...

Den var verkligen fin den...49kr!! Typ gratis ju!! Men det är lite farligt när man är där...man öser i vagnen och kalaset slutar alltid med minst 2 i början och 3 nollor...
Fyller du också korgar och ställer under vagnen? De blir alltid fulla! Nu var det länge sedan jag var där så det blir väl en över-över fylld vagn då.

Kul med framsteg med bygget, hur många kvadrat är det på?

Ha det så gott!
Ann

Tidsmästarinnan sa...

Å! vi är två själar och en tanke!!

Jag köpte en precis likadan när jag var där (jag fyndade lite annat också, kika in på bloggen om du vill) och häromdagen gick jag precis och tänkte att den skulle ju vara fin med ett ljus i också...

Vad kul!
Kram!

Designe sa...

Det där drivhuset är så fint och passar ju utmärkt som lykta oxå!...hittaden en sån där tidigare och ångrar att jag inte köpte!:) Kram

hatte & matte sa...

Hej igen!
Tjejkvällen på blomstrande ting är klockan sju, och jag ringde och kollade om det var okej att du kom, och hon sa att det var okej. De ska bjuda på tilltugg också. Jag ska nog handla lite blommor. Hoppas du dyker upp!

hatte & matte sa...

Och vilken fin lykta/drivhus! Jag kanske åker i augusti, det är ju så billigt, speciellt textil!
// Camilla

Anita sa...

Så fin lykt! Eller;o) Huset deres kommer til å bli så flott! ha en fortsatt flott vår! Klem!

Syster Molly sa...

*ler stort* Det är min Lisa det! 'fynda' på Ullared brukar sluta med alldeles (för) mycket i vagnen och en ganska stor summa i kassan, men så tittar jag alltid på allt som jag fått för det priset å så tänker jag 'hmmm, fick jag allt det här för det futtiga priset? Billigt!' (Å så känns det bättre för en stund *skratt* Hoppas allt är bra med er! Ser ut som det går stadigt framåt med huset, men det är klart, Magnus är kanonduktig, så det är ju inte så himla konstigt! Här rullar livet på, P4 lever under nedläggningshot, så det var ju nödvändigt att jag sa upp min och flyttade hit...*ironi* men vad gör man inte för kärleken? Så vi får se vad som händer och om det blir något annat istället. (Jag röstar för Östergötland!) ; ) Stora kramar M

Fru Grön sa...

nä nu fick du mig att känna ett sug i magen efter att handla på GeKås!
Vad långt ni har kommit på utbyggnaden! Ska bli så spännande att se hur det blir när det är färdigt!

Imorgonkväll bär det av till Turkiet! Ska bli så skönt!

Kramar!

Linda

vitating sa...

Hi hi! Jag visar precis på min blogg vad jag har köpt i Ullared, bl.a. den där lyktan/växthuset fast i modellen mindre! Kolla in så får du dessutom vara med i min tävling! (såg din blogg via min svägerskas blogg, hatteomatte)

Kram

Änglahus sa...

Hej! Jag vill bara skriva att jag har köpt två sådana (fast bredare?) & "glaset" är av plast, är ditt i riktigt glas? Annars är det en brandfara, ville bara varna dig ifall ifall... Tack annars för en inspirerande blog!

hatte & matte sa...

Hej igen. Jag vi bor på Uttersberg i de inte så vackra husen,men de är stora och bra, vi har tre ungar som ska få plats. =)
Jag fyndade lite blommor i tisdags, hon hade 20% på blommor då. Hon har ju byggt ut så det är så himla fint där nu, med gamla skåp och träsoffa med fint tyg. Har du varit där sen dess?
Ha det gott!

Syster Molly sa...

Tja, har man riktig tur så är det en snäll doktor som låter en få sätta ett par suturer..men det är långt ifrån alla, så för det mesta innebär det att assistera vid suturering (läs:klippa suturtråd). Jo, jag saknar dig oxå, skulle inte skada om det bara vore någon mil mellan oss istället för typ 25... Vi får se vad som händer. Ska snart och jobba. Kramiz

junhe sa...

gillar ditt drivhus och vad smart att göra om den till lykta...det gillar jag!!! ha en bra söndagkväll/ kram junhe

Hemma på Landet sa...

Ett sådant skulle man haft.:-) Kramis

spetsar och änglar sa...

Sååå fin växthus/lykta "gillar den" ;)och till ett väldigt bra pris.
Ha det gott
Kram Heléne

Camilla sa...

Väntar på lite mer bilder på huset !! KRAMIS

Cornelias Corner sa...

Allt slinker det med en massa saker när man är där! Kramar!

ANNAANNA sa...

Det växthuset tittade jag också på sist jag var där meeen... jag vet inte varför det inte följde med hem. Jag hittade en jättefin zinkbricka med små zinkkrukor på också och den VET jag att jag la i vagnen men när jag packade upp hemma fanns den inte med, inte på kvittot heller.