tisdag 3 juli 2007

mammas vind

Godmorgon...glömde igår visa en bild på min senaste present. Mamma kom hit med tre helt underbara glasflaskor med porslinslock och fina knäppen. "Hittade dem uppe på vinden" sa hon glatt, "vill du ha dem?" eh.....jag måste nog fundera JA!

Huset de bor i har varit en gammal affär som hennes svärfar ägde. Ni kan tänka er de gamla skatter som finns lagrade i det...
Nu ska vi åka och bada för här skiner solen och fåglarna kvittrar. Ha det gott!

9 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Då kommer hon säkert snart med mer saker som du vill ha. Jättekul ju. Fina. Puss

Elzste sa...

Vilka charmiga flaskor. Visst var dom mycket finare än våra petflaskor?
Åka och bada!!! VAd är det för orättvisa här i världen? Här öser regnet ner och har gjort så hela dan. Var som en dränkt hund när jag kom hem från jobbet.
Kram Elzie

Smultron på strå sa...

Hej, vilken fin blogg du har. Näckoslamporna har jag köpt på en inredningsbutik i Dalarna. Men de finns även på http://fonstermotgarden.jetshop.se/

Hemma på landet sa...

Lilla gullesnutt!:-)

Fröken Sidenskär sa...

Hej!

Tack för ditt besök!
Du undrade hur jag gjort det där rosorna... de är urklippta från en servett och gjort decoupage(ett slags lack som man lackar fast motivet med finns på panduro)
Tittar gärna in flergånger hos dig.

Mvh ann-sofi

LantlivsAnette sa...

Jättefina flaskor..såna skulle man ha..kram

Guldkant På Livet sa...

Å vilka jättefina glasflaskor, grattis till dem! Urfina att ha framme, passar ditt mysig kök, skänken belv fin i vitt och mysigt med hyllan så där ovanför!! Mari.

Hm... fann dig hos Signe, jag minns inte när jag inne här sist men mysig blogg har!!

Fröken Fräken sa...

Instämmer med övriga, fina flaskor, och att korkarna fortfarande fanns kvar! Jag är också svag för gamla glas, ska nu göra en ljuslykta av min stora glasburk när jag hittat det rätta ljuset.

Granne med Selma sa...

Ja, det där med vindar är härligt! Speciellt när man får röja på dem. Hoppas din mamma känner samma tillfredsställelse som jag när hon nu har fått bort lite - till din stora LYCKA. Flaskorna var jättefina!
Kram